Bridgeclub Steenwijk

Steenwijk

Clubcompetitie

Coördinatie             :   Marian Hoornweg
Clubtelefoon           : 0645889893 (alleen bedoeld om af te zeggen)

Afmelden:
Als het even kan afmelden in het daarvoor bestemde schriftje dat iedere maandagavond op tafel ligt.
Is het later bekend dat u niet kan dan bij voorkeur een mail sturen naar bovenstaand emailadres; dit kan tot uiterlijk maandagochtend 09.00uur. Of anders inspreken op voicemail (mailbox) van de clubtelefoon 0645889893.
Deze wordt niet iedere dag beluisterd!!!
Op de maandagochtend zelf kunt u bellen met de clubtelefoon tot uiterlijk
12 uur. Dit is voor plotselinge situaties bedoeld.

Zelf doen:
Altijd eerst zelf
de partner op de hoogte brengen van uw afwezigheid; als deze dan ook niet komt kunt u dat namelijk meteen aan de coördinator doorgeven.
Wanneer de partner niet afgemeld wordt zoekt de coördinator een zo passend mogelijke invaller/vervanger.  Suggesties hiervoor zijn altijd welkom.

Dringende vragen:
Bij dringende vragen tussendoor kunt u altijd bellen met 0611331267

Competie-uitslagen bekijken:

Alle competitie-uitslagen worden direct na afloop geplaatst op de NBB-portal:
a) Uitslagen raadplegen kan door op de homepage in het menu te klikken op ‘competitie-uitslagen’ .

1. b) Vervolgens komt u op de NBB-portal, klik hier op het betreffende speelseizoen en de speelserie.
  2. c) Ook kunt u via de uitslagenlijst de frequentiestaten van de betreffende speeldag per lijn bekijken, zowel per spel als per paar/per spel. Klik hiervoor in het uitslagenoverzicht bij de gewenste lijn op de datum in de betreffende kolom van het uitslagenoverzicht. Vervolgens kunt u boven de lijnaanduiding kiezen voor 'frequentiestaten'(per spel) dan wel 'gedetailleerde frequentiestaten' (per spel/per paar).Ook kunt u hier de frequentiestaat per persoon bekijken door op de naam van de speler te klikken.

Ook de uitslagen van de districtcompetities kunt u via de NBB-portal raadplegen.

Meesterpunten: Uw meesterpuntenoverzicht en uw verenigings- en NBB rating kunt u raadplegen door met uw lidnummer en persoonlijk wachtwoord in te loggen via 'mijn NBB' op de officiële website van de Nederlandse Bridge Bond (www.bridge.nl)